۱۳۸۹ آبان ۲۴, دوشنبه

کیک پنیر











بیسکوییت


ارد 180 گرم
بکینگ پودر 1/2 ق چ
شکر 75 گرم
وانیل 1 ق چ
نمک کمی
تخم مرغ 1 عدد بزرگ
کره یا مارگارین (نرم شده در دمای اشپزخانه) 75 گرم




همه مواد را کاملا مخلوط کرده تا خمیر بدست اید این مقدار برای قالب گرد به قطر 26 تا 28 یا قالب مسطیل مربع به اندازه 25 در 30 مناسبو کافیست
کف قالب پهن کنید روی سطح ان را با چنگال سوراخ کنید تا موقع پخت هوا خارج شود
15 دقیقه در فر 140 تا 160 درجه سانتی گرتد بپزید بعد 15 دقیقه خارج کنید


مواد پنیری کیک


سفیده 2 عدد
خامه زده شده 100 گرم
کوارک 500 گرم
شکر 75 گرم
نشاسته 1/2 پیمانه
زرده 2 عدد


سفیده را کاملا بزنید تا کف کند
خامه زده شده
باقی مواد را خوب مخلوط کنید با سفیده و خامه کاملا هم بزنید


روی بیسکوئیت ها من یک لایه کمپوت هلو چیدم بعد مایه اماده شده را روی هلو ها ریختم
فر 150 درجه تا وقتی روی کیک قهوه ای شود بعد در فر را باز کرده و به مدت 15 دقیقه کیک در فر باقی باشد فر را خاموش کنید البته



احتمالا کوارک رو جزو محصولات کاله پیدا کنید
کوارک یک نوع پنیر خاصه که مزه ای مثل ماست کمی ترش داره و مثل ماست سفت هست اما نه به سفتی ماست چکیده
من امتحان نکردم اما شاید به جای کوارک بشه ماست هم استفاده کرد

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر