۱۳۸۹ آبان ۶, پنجشنبه

مرغ سوخاری 1







مواد لازم

سینه مرغ 1 عدد
اب 1 عدد لیمو ترش
ادویه(ادویه کاری فلفل نمک(.
تخم مرغ 2 عدد
برشتوک کم شیرین و بدون طعم

سینه مرغ رو 4 تا 5 ساعت داخل اب لیمو و ادویه میخوابونیم تا طعم دار بشه
برشتوک ها رو اسیاب کنید تا نرم شه
سینه مرغ رو اول داخل ارد برشتوک بعد تخم مرغ و باز داخل ارد برشتوک بغلتونید اگه ضخامتش رو بیشتر دوست داشتین همین مراحل رو باز تکرار کنید و تو روغن با حرارت ملایم سرخ کنید

نوش جان

۱ نظر:

  1. سلام دوست عزیزم .....ممنون از لطفتون ...حیف که عکس های زیبای شما را نمی بینم ....

    پاسخحذف