۱۳۸۹ تیر ۵, شنبه

keike sadeh 2










keike moka

tokhme morgh 4 adad
ard 150 gr.
poudre shekar 150 gr.
bekingh poudr 1 G.CH
vanil 1 G.CH.
zhele 1 basteh
mive baraye tazein
khame zadeh shode 200 gr.


tokhm e morgh ah ro zarde o sefide baham +vanil + shekar khub makhlut mikonim ta mesle asal keshdar va be range kerem darbiyad hodude 10 dagigeh
baad arde alak shodeh va bekongh poudr ro azafekarde ham mizanim
dar ghalebe kamari mirizim
fere 175 ta 180 daraje santi gerad ta ruye keik gahveei beshe

hala zhele ro ba ab hal mikonim va birune yakhchal garar midim ta hesabi khonak she (hatman birune yakhchal beghzarid ama age dakhele yakhchal gozastit fagat khonak ke shod kharejesh konid ta nabande)


baad az khonak shodan keik aval motmaen mishim ke keik az kafe ghaleb joda mishe baad az vasat 2 gesmat karde agar mayel budim va khame zadeh shode ro beine 2 laye keik mirizim o laye 2 ro rush mighzarim man in kar ro dar modere in keikk nakardam chon gotre keik kheili nabud

baad ruye keik ro ba khame zade shode khub mipushunim dakhele hamin galebi ke keik ro pokhtim va saay mikonim khame ta labe haye ghaleb ro begire baad mive ha ro ruye khami michinim va zheleei ro ke amade kardin arun arun ba ghashog ruye keik mirizim ta mive ha az jaye khodeshun tekun nakhore


3 ta 4 saat dakhele yakhchal migzarim ta zhele khodesh ro bebande
man mamulan shab ta sobh dakhele yakhchal neghah midaram o sobh kamarbande ghaleb ro be arumi joda mikonam


aghe ajale darid ab lazem baraye zhele ro kamtar berizid ta zhele sari tar khodesh ro bebande o chasbandeghish ham bishtar beshe

مواد که اندازش رو نوشتم دستور هم مثل کیک ساده 1 چون پنگلیش نوشتم قبلا الان حال ندارم دوباره همون ها رو بنویسم اما نکتش رو میگم
من از قالب کمر بندی استفاده کردم کیک رو بعد از پخت از قالب دراوردم خنک که شد از وسط نصف کردم 1 لایه واخل قالب گذاشتم روش رو خامه و میوه گذاشتم بعد لایه 2 بعد کامل همه جاش رو خامه ریختم طوری که فاصله بین کیک و قالب خای نباشه کمی از خامه رو هم برای بعد نگه داشتم
ژله رو اماده کردم هر دو رو داخل یخچال گذاشتم تا خنک شن و ژله کمی سفت
بعد میوه ها رو روی کیک چیدم و ژله که کمی سفت شده مثل ماست شل لروم با قاشق روی کیک ریختم اول 4 یل 5 قاشق یه کمی صبر کردم بعد باقی ژله رو ریختم تا میوه ها از جاشون تکون نخورن اگر همه ژله رو یکباره بریزید میوه ها از روی کیک بلند میشن و شناور سفت میشن

بعد داخل یخچال بگذارید
من این کیک رو شب اماده میکنم تا صبح خوب خودش رو بگیره وگرنه موقع جدا کردن قالب از کیک رویه ژله ترک میخوره و از هم باز میشه

بهد از جدا کردن قالب از کیک با باقی خامه زده شده دور کیک رو پوشش بدین من فقط کیک رو پوشش میدم و ژله رو تمیز میکنم تا خامه ای نشه

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر