۱۳۸۹ تیر ۵, شنبه

1 keike sadeh



mvhde ghzem

ard e sefid 3/4 peimane
shekar 3/4 peimaneh
tokhmemorgh 4 adad
vanil 1/2 gashoghe chay khori
beking pudr 1/2 G.CH


khame zadeh shode 250 gr.ta 300 gr.
moz gherdu ananas dar surate delkhah
mive ya zhele baraye tazein




keik

tokhme morgh + shekar+vanil va bekingh pudr ba ham zan va ba sorate bala ham mizanim ta sefid va kesh dar shavad chizi beine 5 ta 10 daghighe ham mizanim
baad ard ra ezafe karde baz ham mizanim 1 ta 2 dagige
dar sini fer ke kaghaze roghani dare pahn mikonin (nazok pahn mikonim siniye fere man 30 dar 40 ast)
daraje fer 200 daraje santi gerad


zamane pokht 10 daghighe .in keik sari amade mishe


baad az khonak shodan be 2 gesmate mosavi tagsim karde ruye laye aval kami khame zade shode o gerdu va moz o ananas migzarim laye 2 ra ruye khame garar midim baad ruye keik ro ba khame o mive tazein mikonim
behtare keik ro chand saat gabl az masraf tahiye konid


man dasture keik ro az inja didam
http://ashpazkhane-man.blogfa.com/post-319.aspx


من این کیک رو از ادرسی که بالا گذاشتم یاد گرفتم
مواد لازم

ارد 3/4 پیمانه
شکر 3/4 پیمانه
بکینگ پودر 1/2 ق چ
وانیل 1/2 ق چ
تخم مرغ 4 عدد
همه مواد به جز ارد رو داخل کاسه با دور تند هم زن خوب مخلوط میکنید تا کاملا پف کنه و سفید بشه و وقتی از قاشق میریزید مثل عسل کش بیاد
هرچه بیشتر بزنید بوی زخم تخم مرغ بهتر گرفته میشه
بعد ارد رو اضافه کرده با دور تند مخلوط کنید
داخل سینی فر گاغذ روغنی بندازید خمیر رو روش بریزید و کامل با قاشق چهن کنید این موار براس سینی فر 30 در 40 کاملا مناسبه
فر رو از قبل روی 200 درجه گرم کنید سینی رو که داخل فر گذاشتید از اشپز خونه بیرون نرید چون سریع این کیک اماده میشه و دیر بجونبین سوخته
بعد که خنک شد از کاغذ جدا کنید از وسط به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید .

رویه لایه اول
1 عدد موز +گردو خرد شده+1 حلقه اناناس خرد شده رو داخل کاسه مخلوط کنید 2 ق غ چر خامه زده شده اضافه کنید روی لایه اول رو کاملا بپوشونید
تکه 2م رو بگذارید و روش رو با باقی خامه زده شده بپوشونید و کاور کنید
من از یه بسته خامه 200 گرمی استفاده کردم کافی بود مقدار خانه بسته به ذائقه داره

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر