۱۳۸۹ آذر ۱۱, پنجشنبه

پای سیب پوشیده













آرد 400 کرم یا 3و نیم پیمانه
شکر 200 گرم یا 1 پیمانه سر خالی
بکبنگ پودر 1/2 ق چ
وانیل 1 ق غ
تخم مرغ 2 عدد
کره 150 گرم
نمک کمی
سیب 4 عدد بزرگ
دارچین

قالب گرد به خطر 26 تا 30 سانت
و اگر مایل بودید کشمش و گردو و یا بادام


خمیر
ارد +شکر +وانیل و بکینگ پودر+تخم مرغ و نمک و کره =رو خوب مخلوط کنید با دست ورز بدید اول به نظر کمی سفته اما ورز که بدید خمیر مناسب بدست میاد .اگر اول تخم مرغ ها رو با مواد خشک مخلوط کنید بعد کره رو اضافه کنید نتیجه بهتر میشه
1 ساعت استراحت بدید داخل یخچال
بعد 1/3 خمیر رو جداکنید باقی رو با وردنه به قطر نیم سانت پهن کنید داخل قالب گرد بگذارید خمیر باید تا لبه های قالب برسه

سیب هارو پوست کنده نگینی خرد کنید اما نه خیلی ریز نه درشت با 2 تا 3 قاشق غذا خوری ارد مخلوط کنید (اگر دوست داشتید کشمش ویا بادام و یا گردو رو هم مخلوط کنید) داخل قالب بریزید
لبه های قالب رو روش برگردونید
1/3 باقیمونده از خمیر رو به اندازه کف قالب با وردنه باز کنید و روی شیرینی قرار بدید
با چنگال روی خمیر سوراخ هایی ایجاد کنید
در فر180 تا 200 درچه قرار بدید تا روی شیرینی طلایی بشه

خیلی خیلی خوش طعمه



1 قالب حتما گرد باشه
2 هرچی سیب ها بیشتر باشه مزش بهتر میشه من 5 سیب گوچیک استفاده کردم اما با 7 تا بهتر بود خوب نداشتم بیشتر

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر